Behandeling en Supervisie

Binnen de praktijk kun je terecht voor therapie, coaching en supervisie. Samen met jou/ jullie stemmen we af welke route en benadering het beste past. Er worden verschillende therapie en/ of coachvormen ingezet om tot een zo passend mogelijk traject te komen.


Behandeling
Wij bieden behandeling in de Generalistische Basis-GGZ en deze zijn kortdurend. De trajecten duren gemiddeld 3 tot 12 gesprekken. Vanaf januari 2022 wordt met de komst van het Zorgprestatiemodel gesproken over verschillende zorgvraagtypering. Bij Familiepraktijk Roeten kun je terecht voor behandeling van lichte tot matige problematiek. Goede en effectieve zorg staat bij ons voorop. Wij volgen daarom de zorgstandaarden en richtlijnen en bieden therapieën aan waarvan is aangetoond dat deze werken, zoals verschillende vormen van Cognitieve gedragstherapie (CGT), Acceptance and commitment therapie (ACT),  Systeemtherapie, EMDR-therapie,  Partner- Relatietherapie en E-Health
Wij bieden geen behandeling indien jouw klachten een chronisch karakter hebben. Jouw huisarts kan jou in deze gevallen verwijzen naar een S-GGZ instelling.


Supervisie
Vanuit Familiepraktijk Roeten is het mogelijk supervisie te volgen in het kader van het SKJ en/ of in het kader van de opleiding tot GZ-psycholoog. Ik kijk uit om jouw traject aangepast aan jouw wensen te begeleiden.


E-mailen
Bellen
Info